- De voordelen
- Nieuwe klanten < 5 voertuigen
- Nieuwe klanten > 5 voertuigen
- Bestaande klanten
- Het Lukoil Card Online beheer
- Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer kan ik mijn LUKOIL Fleet Card gebruiken?
U kunt uw LUKOIL Fleet Card gebruiken vanaf 1 maart 2013.
Ik heb een LUKOIL Fleet Card ontvangen, ter vervanging van mijn AVIA- en/of Pluscard. Hoe lang kan ik deze kaart nog gebruiken?
U kunt uw AVIA- en/of Pluscard nog gebruiken tot en met 10 maart 2013, daarna is uitsluitend de LUKOIL Fleet Card nog actief. Uw LUKOIL Fleet Card kunt u gebruiken vanaf 1 maart 2013.
Bij welke tankstations kan ik mijn LUKOIL Fleet Card gebruiken?
Download u hiervoor de lijst via de link op deze pagina 'Download de lijst van de stations'. U kunt u LUKOIL Fleet Card gebruiken op alle LUKOIL, LUKIL Express, Member en partnerstations.
Hoe krijg ik toegang tot mijn portal?
Neem contact op met de afdeling Fleet op 043 - 352 32 57 of via e-mail lukoilfleetnl@eu.lukoil.com. Zij zullen u de link, een gebruikersnaam en een wachtwoord bezorgen.
Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
Kies na het inloggen de functie Account Management en klik op Toon gebruikers. Hier kunt u uw wachtwoord wijzigen.
Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten
Neem contact op met de afdeling Fleet via 043 - 352 32 57 of via e-mail lukoilfleetnl@eu.lukoil.com. Zij helpen u graag verder.
Waar kan ik nakijken welke gebruikers zijn aangemaakt en over welke rechten ze beschikken?
Log in, kies de functie Account Management en klik op Toon gebruikers. Hier kunt u nagaan welke gebruikers zijn aangemaakt en welke rechten ze hebben. Via de functie Wizard gebruiker aanmaken kunt u een nieuwe user aanmaken.
Bestaat er een gebruiksaanwijzing van de webportal?
Kies na het inloggen de functie Help en klik dan op Toon gebruikershandboek. Uiteraard kunt u met uw vragen ook altijd terecht bij de afdeling Fleet. Bel 043 - 352 32 57 of stuur een e-mail lukoilfleetnl@eu.lukoil.com.
Hoe kan ik een kaart activeren na ontvangst?
Na inloggen kunt u dit via de functie Kaart – Nieuwe kaarten activeren.
Kan ik een Fleet Card blokkeren in geval van diefstal of verlies?
Ja, vul hiervoor het blokkeerformulier op www.lukoil.nl in of kies na het inloggen de functie Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende kaartnummer en dan de optie Kaart blokkeren.
Kan ik mijn PINcode wijzigen?
Ja, u kunt de PINcode van uw kaart wijzigen na het inloggen via de functie Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende kaartnummer en dan de optie PIN wijzigen. Nadat u uw oude PINcode heeft ingevoerd, kunt u een nieuwe invoeren en bevestigen.
Kan ik een nieuwe PINcode aanvragen na verlies?
Ja, u kunt een nieuwe PINcode aanvragen na het inloggen via de functie Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende kaartnummer en dan de optie Nieuwe PIN uitgeven. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan de nieuwe PINcode.
Mijn kaart is geblokkeerd door het invoeren van een foute PINcode
U kunt uw kaart via uw portal opnieuw activeren. Kies na het inloggen de functie Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende kaartnummer en dan de optie Unlock PIN. Uw kaart wordt nu automatisch geactiveerd.
Hoe kan ik de eigenschappen van mijn kaart(en) veranderen of bekijken?
Kiest u hiervoor de volgende functie: Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende kaartnummer en dan de optie Eigenschappen.
Hoe kan ik de limieten van mijn kaart(en) inzien of aanpassen?
Kiest u hiervoor de volgende functie: Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende kaartnummer en dan de optie Online Limieten.
Hoe kan ik een naam of kenteken wijzigen of toevoegen?
Kiest u hiervoor de volgende functie: Naam/kenteken – Zoeken of Nieuw (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten) en selecteer de betreffende naam of kenteken.
Hoe kan ik een naam of kenteken toewijzen aan een LUKOIL Fleet Card?
Maak daarvoor eerst een nieuwe naam of kenteken aan. Kies vervolgens de volgende functie: Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende kaartnummer en dan de optie Kaart toewijzen aan naam/kenteken. Druk op Toewijzen achter de naam of kenteken van uw keuze.
Hoe kan ik een voertuig wijzigen of toevoegen?
Kiest u hiervoor de volgende functie: Voertuig – Zoeken of Nieuw (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten) en selecteer het betreffende voertuig.
Hoe kan ik een voertuig toewijzen aan een LUKOIL Fleet Card?
Maak daarvoor eerst een nieuw voertuig aan. Kies vervolgens de volgende functie: Kaart – Zoeken (vul het kaartnummer in of druk * voor alle kaarten), selecteer het betreffende voertuig en dan de optie Toewijzen aan voertuig. Druk op Toewijzen achter het voertuig van uw keuze.
Hoe link ik een kaart aan een kostenplaats?
Als er veel afdelingen binnen het bedrijf zijn, kunt u ook kostenplaatsen aanmaken. Dit kunt u doen onder het menu Cost Centres. Maak hier de kostenplaatsen aan die u wenst. Met Kaart Cost Centres kunt u vervolgens meerdere kaarten tegelijkertijd aan een en dezelfde kostenplaats koppelen. Zo krijgt u een beter overzicht van de kosten per afdeling.
Welke rapporten zijn beschikbaar via de persoonlijke portal?
- Uitzonderlijke transacties met hoge frequentie: rapporteert meerdere tankbeurten gedurende een bepaalde periode.
- Uitzonderlijke transacties t.o.v. tankinhoud: rapporteert tankbeurten die de ingestelde tankcapaciteit overschrijden.
- Transacties na vorige factuur: geeft een overzicht van de transacties na de laatste facturatie.
- Voertuig analyse (brandstofverbruik): geeft een gedetailleerd overzicht van alle transacties per voertuig.
- Geblokkeerde Kaarten: geeft een overzicht van alle geblokkeerde kaarten.
- Klant (Maandvolume): geeft een overzicht van de volumes per maand.
- Voertuig analyse (financieel): geeft een overzicht van alle transacties per voertuig.
- Naam/Kenteken analyse: geeft een gedetailleerd overzicht van alle transacties per bestuurder.
- Cost Centre analyse: geeft een overzicht van alle transacties per aangemaakt costcenter.
- Transacties per kaart: geeft een overzicht van alle transacties per kaart.
- Klant (Dag- en weekvolume): geeft een overzicht van het aangekochte product per week en per dag.
- Transacties per factuur: geeft een gedetailleerd overzicht van alle transacties met vermelding van kilometerstanden en verbruik.
- Voertuig analyse (brandstofverbruik-financieel): geeft een gedetailleerd overzicht van alle transacties per voertuig.
Heeft mijn klantnummer een kredietlimiet?
Elke klant krijgt een kredietlimiet toegekend die gebaseerd is op het door hem opgegegeven jaarlijkse volume. Deze kredietlimiet kunt u raadplegen via uw persoonlijke portal. Kies de functie Account Management en dan Toon contracten.
Kan ik mijn facturen raadplegen?
U kunt uw facturen raadplegen en printen via uw persoonlijke portal. Hiervoor kiest u de functie Account Management en dan Recente facturen/Memo's.
Waar kan ik de kilometerstanden en het verbruik terugvinden?
Dat kan via uw persoonlijke portal. Kies na het inloggen de functie Account Management en klik op Transacties na vorige factuur. Dit rapport geeft u een gedetailleerd overzicht van alle transacties. In de kolom Kilometerstand vindt u de kilometerstand terug en de kolom l/100km geeft het verbruik aan.
Wat is het verschil tussen een 'Naam/kenteken' en een 'Voertuig'?
Het verschil is dat een 'Naam/kenteken' een vaste waarde is die aan een kaart gekoppeld is, terwijl een 'Voertuig' een referentie oplevert die door alle kaarten met optie C gebruikt kan worden. Elke kaart die voorzien is van optie C accepteert dus de code die u voor dat voertuig heeft ingesteld. Voorbeeld: u heeft 2 kaarten voor 2 chauffeurs (gekoppeld als 'Naam/kenteken'). Deze 2 mensen rijden met een wagen, maar wisselen soms. In dat geval maakt u een aparte code voor de auto’s aan ('Voertuig'). Kaart 1 (chauffeur 1 dus) gaat tanken met de eerste auto en voert bij de tankbeurt de referentie 1 in (code van wagen 1). De volgende dag heeft kaart 2 hetzelfde voertuig en voert dus ook 1 in. Op die manier krijgt u later een overzicht van alle tankbeurten per voertuig, ook als een tankbeurt door een andere kaart werd uitgevoerd.