Snel en eenvoudig beheer van uw kaarten

U wilt een Fleet Card blokkeren of een identificatie veranderen? Een PINcode aanpassen? Een voertuig of een chauffeur toevoegen? Al deze opties zijn beschikbaar in het beheersysteem van de Fleet Cards. De aanpassingen gebeuren online en zijn onmiddellijk actief.

 

Efficiƫnte fraudebescherming

Wanneer de tankinhoud van een van uw voertuigen wordt overschreden of wanneer iemand meer dan eenmaal per dag tankt, krijgt u meteen een e-mail. U hoeft dus niet proactief op zoek te gaan naar onregelmatigheden, er wordt u automatisch een alarm gestuurd. Zo bespaart u heel wat tijd.

 

Duidelijke rapportage

U kunt verschillende rapporten opvragen die u een globaal overzicht geven van het doen en laten van bestuurders en voertuigen. Zo kunt u bijvoorbeeld hun verbruik tijdens een door u gekozen periode controleren. Ook rapporten ter bestrijding van fraude zijn hier beschikbaar.

 

Alle gegevens online beschikbaar

Via ons online beheersysteem kunt de recentste transacties van uw voertuigen checken. U krijgt meteen een overzicht van alle tankbeurten sinds de laatste factuur plus de daarbij horende relevante gegevens.

 

Beheer van de kaartlimieten in realtime

Via ons beheersysteem kunt u de verbruikslimieten zelf beheren. U kunt ze per week, per dag en per maand instellen. Ook hier gebeuren de aanpassingen in realtime, zodat ze onmiddellijk in werking treden.