Brandstoffen

Milieuvriendelijk, betere prestaties en een langere levensduur van uw wagen, de motor van uw installatie of gereedschap.

Bij LUKOIL heeft u de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsproducten. En topkwaliteit gaat bij ons ook steeds samen met de beste service. Daarom leveren wij u deze producten uit ons eigen depot in Maastricht waar uw contactpersonen de leveringen van dichtbij opvolgen. Het depot is een bekende afhaallocatie voor alle oliehandelaren. LUKOIL kan u de volgende producten leveren:

DIESEL PLUS

Hoogwaardige, technologische dieselbrandstof, geschikt voor elk type dieselmotor.
Bevat multifunctionele additieven die uw motor of dieselpomp beschermen en schoonmaken.

PETROLEUM

Brandstof voor verwarmingsdoeleinden, voor toepassing in verwarmingstoestellen en bruikbaar voor verlichting.

SUPERPLUS 98

Loodvrije benzine met een octaangetal van minimaal 98.
Zorgt voor een uitzonderlijk rendement van de motor en verbeterde prestaties.

EUROSUPER 95 +

Loodvrije benzine met een octaangetal van minimaal 95.
Bevat multifunctionele additieven die uw motor beschermen en schoonmaken.

LPG

Dankzij onze samenwerking met gasleveranciers is LUKOIL in staat om u van deze brandstof te voorzien. Een brandstof die niet alleen uiterst voordelig is, maar ook beter voor het milieu.

LUKOIL biedt u altijd een toegevoegde waarde. Zo geven we advies over homebase installaties en leveren we op de locatie die u wenst. Ook automatische leveringen behoren tot de mogelijkheden. Zo'n automatische levering is mogelijk via een elektronisch tankinhoudmeetsysteem.

De producten van LUKOIL zijn afkomstig uit de Zeeland Refinary een joint venture van Total en LUKOIL. Hierdoor wordt de hoge kwaliteit van alle producten gegarandeerd. Voor meer informatie over de Zeeland Refinary: www.zeelandrefinery.nl.

De LUKOIL brandstoffen bevatten ook de door de wet verplichte bijmenging van biobrandstoffen. Meer info hierover vindt u op http://www.nove.nl/biobrandstoffen.