Algemene voorwaarden
Omdat wij geloven in de magie
van positieve energie
Wij beloven service met
een glimlach
Wij beloven de scherpst
mogelijke prijzen
Wij beloven altijd hoogkwalitatieve
brandstof te leveren
Wij geloven dat vriendelijke uitbaters
het verschil kunnen maken
Wij geloven dat niet alle
tankstations hetzelfde zijn
Watch movie

LUKOIL in Nederland

Altijd de scherpst mogelijke prijzen

Wij bieden u altijd de beste prijs in uw regio. Elke dag noteren we de brandstofprijzen van concurrenten in de buurt. Indien nodig worden de prijzen onmiddellijk aangepast aan de pomp. Zo bent u zeker dat u bij ons altijd de voordeligste prijs vindt, zelfs zonder getrouwheidskaarten of ingewikkelde puntensystemen. U ontvangt onmiddellijk uw directe korting.

Hoogkwalitatieve producten

Om de prestaties van uw motor te verbeteren en een langere levensduur te garanderen, is de brandstofkwaliteit belangrijk. Daarom vindt u bij LUKOIL hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen met hoogwaardige technologische additieven die optimaal zijn voor uw motor. Maar dat is niet alles. In onze shops verkopen we uitsluitend kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

Service met een glimlach

In elk bemand LUKOIL-station is er een uitbater aanwezig die u graag verder helpt. Dat is veiliger, persoonlijker en gewoon handiger. Moet u daarvoor meer betalen? Wij vinden van niet.
Waarom wij daarvoor kiezen? Omdat we het u graag gemakkelijk maken. Een lekker kopje koffie, de krant, een snack voor ’s middags of uw boodschappen voor 's avonds ... u vindt het allemaal in onze shops. Bij LUKOIL kunt u dus zoveel meer dan tanken alleen.

Maar ook in onze onbemande LUKOIL-stations maken we het u steeds gemakkelijk. U kunt er snel en veilig tanken en betalen. Alle LUKOIL Express-stations zijn immers uitgerust om uw veiligheid te waarborgen. Ze worden 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt. Bovendien worden de stations dagelijks gecontroleerd om te zien of alles netjes en schoon is en of alles naar behoren werkt. En uiteraard controleren we hier ook dagelijks de prijzen om er zeker van te zijn dat u tankt tegen de laagste prijs in de omgeving.

Belangrijkste mijlpalen in de Benelux

  • In 2007 heeft LUKOIL de activiteiten van ConocoPhillips in België en Luxemburg overgenomen en daarmee 157 JET-stations erbij gekregen.
  • In 2008 heeft LUKOIL de 157 JET-stations omgebouwd tot LUKOIL-stations.
  • In 2009 heeft LUKOIL 45% van de Zeeland Refinery (voorheen TRN) in Vlissingen in handen gekregen.
  • Begin 2012 heeft LUKOIL haar positie in de Benelux verder verstevigd door de overname van 6 OPEN- en 2 MISSIL-tankstations van de NGM Group, in Wallonië.
  • Door de overname van de Verolma Group, en dan met name de Nederlandse dochteronderneming SmeetsGeelen en de Belgische dochteronderneming Verboven in april 2012, is LUKOIL een actieve speler op de Nederlandse markt geworden.
  • In december 2013 neemt LUKOIL Rotonde Olie en Rotonde Tankstations (‘Rotonde’) over. Rotonde Olie is een middelgrote oliegroothandel voor de zakelijke markt en Rotonde Tankstations baat 21 tankstations uit die gelegen zijn in Midden-Nederland.
  • Met de overname van 19 Auto Maas tankstations begin 2015; breidt LUKOIL haar tankstation netwerk verder uit in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Deze overname vormt de geografische aansluiting tussen de 2 eerdere overnames van LUKOIL in Limburg (SmeetsGeelen) en Midden-Nederland (Rotonde).
  • LUKOIL heeft nu 185 tankstations in België, 75 in Nederland en 2 in Luxemburg.