Onze stations

Bemande stations: service met een glimlach

Bij het LUKOIL-station is er een vertrouwde exploitant aanwezig die u graag verder helpt. Dat is veiliger, persoonlijker en gewoon handiger. Moet u daarvoor meer betalen? Wij vinden uiteraard van niet. Bij ons tankt u dus kwaliteit EN service tegen de laagste prijs van bemande stations in uw buurt. En de service krijgt u er gratis bij.

Bovendien hebben deze LUKOIL-stations een shop. Waarom wij daarvoor kiezen? Omdat we het u graag gemakkelijk maken. Een lekker kopje koffie, de krant, een carwashprogramma of een snack voor ’s middags... u vindt het allemaal in onze shops. Bij LUKOIL kunt u dus zoveel meer dan tanken alleen.

Onbemande stations: snel en eenvoudig

De LUKOIL Express-stations zijn onbemand. U hoeft dus nooit te wachten omdat andere klanten nog moeten afrekenen. En bovendien tankt u er altijd topkwaliteit tegen de laagste prijs in de buurt. Dat doen we Express voor u!

Betalen kan heel eenvoudig met uw pinpas, creditkaart of LUKOIL Fleet Card. Volg gewoon de instructies op het scherm en u kunt onmiddellijk tanken. De LUKOIL Express-stations zijn uitgerust om uw veiligheid te waarborgen. Al onze onbemande stations zijn volledig veilig en worden 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt.

LUKOIL member stations: ondernemers die klaarstaan voor de klant

Deze stations zijn 'member of the LUKOIL group'. De ondernemers van deze stations hebben ervoor gekozen om hun brandstoffen bij LUKOIL in te kopen. Zo kunnen zij hun klanten het zeer kwalitatieve LUKOIL-assortiment aanbieden dat de motor beschermt en reinigt.

De ondernemer van dit station is echter vrij om zijn eigen prijs te bepalen. Daarom kan LUKOIL hier niet haar 'scherpste prijs garantie' waarmaken, maar u profiteert er wel van de voordelen die de lokale ondernemer u biedt, inclusief de gewenste service en vriendelijke hulp in de shop.